Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 06:22

tvmitilini live1Radio Lesvos LIVERADIOLESVOS01

MitiliniTV
Τηλεόραση Μυτιλήνης Ναυμάχου Αποστολή 19 ΤΚ 81100 ΜΥΤΙΛΗΝΗ    Τηλ.22510 29017 – 29098 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook Twitter YouTube Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΧΩΡΙΣ  ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ

Ο σχολικός σύμβουλος Νίκος Χριστόπουλος συζητεί με τον Αντώνη Δουμούζη τη σχέση Χριστιανισμού για το Καρναβάλι

"Μεγαλώνοντας υπεύθυνα παιδιά με αγάπη" το θέμα της ομιλίας του Ε. Ρέντα

Ο Γέρων Νίκων από το Αγιο Ορος μιλάει στον Αντώνη Δουμούζη για την "Ζωή μετά την Ζωή"

Ολόκληρη η ομιλία που έδωσε στη Μυτιλήνη ο Γέρων Νίκων που ασκητεύει στην Νέα Σκήτη του Αγίου Όρους.

Συνεχίζεται η σειρά των εκπομπών του Αντώνη Δουμούζη με θέμα "Τα σημεία των καιρών και η αποστασία". Μιλάει ο  θεολόγος Σταύρος Μποζοβίτης

Το 3ο μέρος της σειράς του Αντώνη Δουμούζη αφιερωμένη στις εκτρώσεις. Καλεσμένοι ο θεολόγος Αθανάσιος Καλαμάτας και η κοινωνική ψυχολόγος Ελένη Καραγεωργίου

Δεύτερο μέρος του αφιερώματος για τις εκτρώσεις με καλεσμένους την  κλινική ψυχολόγο Ελένη Καραγεωργίου και τον θεολόγο Αθανάσιο Καλαμάτα.

Το πρώτο μέρος του αφιερώματος για τις εκτρώσεις από τον Αντώνη Δουμούζη. Καλεσμένοι η Διευθύντρια του Γυναικολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Ερμίνεια Δαλακλή και ο πατήρ Γρηγόριος Πολύμος.

Καλεσμένος ο Θεολόγος Σταύρος Μποζοβίτης μιλάει για τα σύγχρονα θεολογικά προβλήματα.

Ο πάτερ Χρυσόστομος Μαιδώνης μιλάει για την εξωτερική ιεραποστολή στον Αντώνη Δουμούζη

Καλεσμένος του Αντώνη Δουμούζη ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ.κ. Χρυσόστομος

Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στην εκδήλωση που έγινε στο Χριστιανικό Κέντρο Μυτιλήνης με ομιλήτή τον  ιεροκήρυκα Σταύρο Μποζοβίτη 

Θέμα της σημερινής εκπομπής: "Ελληνισμός και Χριστιανισμός" με καλεσμένο τον θεολόγο και συγγραφέα Σταύρο Μποζοβίτη

Καλεσμένος  ο Μανώλης Μελινός, Διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Συνόδου. Θέμα της εκπομπής "Η Μοναστηριακή Υγιεινή Διατροφή"